Neimenovani vojnik kazao je da je zajedno s još 500 svojih saboraca video NLO nedaleko Rozvela, mesta na kojem je 24 godine ranije zabeležen najpoznatiji slučaj NLO-a u svetu.

Sponsored Links:

Bivši američki vojnik odlučio je, nakon 44 godine da progovori o onome što se dogodilo u pustinji Novog Meksika 1971. godine.

Neimenovani vojnik kazao je da je zajedno s još 500 svojih saboraca video NLO nedaleko od Rozvela, mesta na kojem je 24 godine ranije zabeležen najpoznatiji slučaj NLO-a u svetu. On je kazao da će ga ono što je video u tih pet sati proganjati do kraja života.

On je, naime, 1971. godine bio stacioniran u Fort Blisu u Teksasu kad su ih poslali na “vojne manevre” u pustinju Novog Meksika, zapadno od svetski poznatog Rozvela.

Sponsored Links:

Tokom noćnih manevara svedok je, kaže, zajedno s ostalim vojnicima video dva neidentifikovana leteća objekta.

– Prvog smo uočili kako se približava sa severa i tada se zaustavio. Drugi objekt nam je dolazio sa zapada. U narednih pet sati leteći objekti su lutali po nebu iznad pustinje – rekao je ovaj vojnik.

Kaže kako su objekti bili okruglog oblika, ali nije mogao odrediti njihovu veličinu jer je i visina na kojoj su se kretali bila relativno nejasna.

loading...

On i njegovi kolege tada su služili u protivvazdušnoj jedinici, pa su bili uvežbani da prepoznaju svaku letelicu koju vide.

Idući dan kad su se zajedno našli na ručku, svi su, kaže, pričali o NLO-u, ali ne zna zašto niko do sada s tim nije izašao u javnost, piše britanski Express.

Rozvel je u centar svetske pažnje došao 1947. godine kada je nedaleko od grada pao nepoznati objekt te su se odmah pojavile priče o NLO-u.

Američke vlasti nisu bile najjasnije u izjavama za javnost, što je samo učvrstilo priče o vanzemaljcima u pustinji Novog Meksika.

Sponsored Links:
loading...