Čuveni holivudski glumac i dvostruki Oskarovac Tom Henks objavio je na svom Fejsbuk profilu dve fotografije koje su posebno oduševile Srbe.

Sponsored Links:

Naime, glumac koji je poznat kao neko ko voli Srbe, postavio je na Fejsbuk profilu dve fotografije na kojima se vidi kako pozira pored automobila koji su bili veoma popularni u bivšoj Jugi. Oskarovac se slikao pored „zastave 750“ (modela kod ljubitelja četvorotočkaša poznatijeg kao „fića“) i pored ništa manje popularne „peglice“.

„Mnogo sam uzbuđen zbog mog novog automobila“, napisao je Henks uz fotografiju na kojoj pozira pored „peglice“ Zatim je usledilo slikanje pored „fiće“.

Sponsored Links:

„Dobio sam novi automobil“, napisala je holivudska zvezda. Oba modela automobila bila su veoma popularna u bivšoj Jugi, a broj lajkova ispod ovih fotografija na glumčevom profilu neprestano raste.

Glumac je omiljen kod većine Srba jer je u ranijim javnim nastupima isticao da je Kosovo oduvek bilo srpsko. Inače, Tom Henks slovi za najvećeg pravoslavca u Holivudu. Pravoslavlju se okrenuo 1988. godine kada se oženio Ritom Vilson, glumicom grčkog porekla.

loading...

(Izvor: Bktvnews.com)

loading...