U svom popularnom šou The Profit, milioner Markus Lemonis ulaže voj novac u biznise koji su propali ili se teško razvijaju. Lemonis je svestan da ako se prema svojim radnicima ophodite sa ljubaznošću i pravednošću i oni će bolje obavljati svoj posao i biće produktivniji i zadovoljniji.

Sponsored Links:

SAD je država koja ne podržava ženska prava u poslu, posebno kada žene zatrudne i kada im je potrebno porodiljsko odustvo. U tim situacijama uglavnom ostanu bez posla i to već nakon 12 nedelja trudnoće, pa se teško snalaze za buduća primanja.

Tami Forbs je jedna od takvih radnica koja ima sedmičnu platu od svega 300 dolara. Kod kuće odgaja 8-godišnje blizance i ujedno očekuje svoje treće dete. Radi i kao konobarica kako bi povećala svoje prihode.

Lemonis je odlučio da pomogne ovoj ženi dajući joj šest meseci odmora i posao kad vrati sa porodiljskog odmora i to takav da je dobro plaćen. Tami nije mogla da ostane ravnodušna na ovaj gest, pa je zaplakala.

Sponsored Links:

Ovo je pravi način na koji bi svi poslodavci trebalo da tretiraju svoje radnike. Ovaj dirljivi trenutak je zabeležen i video snimkom…

POGLEDAJTE VIDEO:

(Izvor: Stil.kurir.rs/virealno.com)

loading...
loading...