Dr Sandra Li, koja je poznatija na jutjubu kao „Dr. Pimple Popper“ objavila je novi snimak na kome se prikazuje njen dosadašnji najveći izazov.

Sponsored Links:

Ovaj lipom, koji je bio toliko veliki da se pojavio na ramenu, tačnije na deltoidnom mišiću, previše je mučio nesrećnu ženu. Toliko mnogo da je ona morala da prevali na hiljade kilometara čak iz Aljaske, da bi je doktorka Li operisala.

Lipom je spororastuća beningna cista koja se pojavljuje u masnom tkivu. Nalazi se u takozvanoj fibroznoj kapsuli i tik ispod kože. Njegovo uklanjaje je čisto estetske prirode jer lipomi nisu opasni po zdravlje.

Ali, očigledno da je ova žena osetila da je njena ruka previše velika i nezgrapna da bi to tek tako mogla da ignoriše, pa je posetila Sandru. Operacija je u celosti snimljena i objavljena na Jutjubu gde je sakupila veliki broj pregleda. Više od 4 miliona, preciznije rečeno.

Sponsored Links:

S obzirom na to da mnogi ljudi širom sveta uživaju gledajući snimke istiskivanja bubuljica, jer im to, kako navode, doprinose psihološkom osećaju olakšanja, onda budite slobodni da pogledate i ovaj snimak.

Sandra Li je napisala:

„Ova pacijentkinjaje doletela čak iz Aljakse da bi videla mene. Mnogo je slatka i ljupka i bila je veoma uzbuđena zbog toga što će joj lipom biti uklonjen. Nije uopšte bila nervozna, a njena sestra, koja joj je pravila društvo, nije baš miljenica istiskivanja bubuljica, pa smo morali da je pošaljemo u drugu sobu.“

loading...

POGLEDAJTE VIDEO:

(Izvor: Bktvnews.com)

LAJKUJ I PODELI SA PRIJATELJIMA 🙂

Sponsored Links:
loading...