Prestravljena porodica napustila je svoj dom nakon što su u bananama koje su kupili u poznatom lancu marketa našli na desetine smrtonosnih paukova.

Sponsored Links:

Brazilski smrtonosni paukovi ispali su sa banana i razmileli se po kuhinjskom podu, kada su Ešli Gembl i Sofia Njukomb iz Velike Britanije sa svoje dece raspakovali stvari iz marketa.

„Arachnids“, poznati i kao banana paukovi imaju ugriz koji može da usmrti za dva sata i smatraju se najsmrtonosnijima na zemlji. Njihov otrov može da izazove dugačku i bolnu smrtonosnu erekciju kod muškaraca koja može da traje i do četiri sata, grčeve u stomaku, hipotermiju, zamagljen vid i grčeve.

Gembl je ispričao za „The Sun“ da je scena bila kao u horo filmovima i da je njegova porodica bila prisiljena da napusti kuću u strahu od ovih paukova.

Sponsored Links:

On kaže da su odbili da se vrate u kuću dok im lanac marketa u kojem su kupili banane ne plati dezinsekciju, ali je supermarket to odbio da uadi, izrazivši samo žaljenje zbog incidenta.

„Kada sam i se prvi put požalio, ponudili su refundaciju za kupljene banane, što je za nas bilo kao dolivanje soli na ranu“. Radnik je dodao da ne treba da se brinemo, jer ti paukovi brzo umiru“.

„Stotine funti će nas koštati da očistimo kuću, ali nema šanse da se u nju vratimo dok potpuno ne bude očišćena. Ne smemo da rizikujemo zbog dece“, očajna je porodica.

loading...

„Gnezdo je imalo bar 20 paukova i oni su se svi razmileli po našem podu. Uzeo sam usisivač i pokušao da ih skupim koliko god sam mogao, ali su se oni razmileli svuda po podu. „Moja supruga je bila prestravljena, a market se samo izvinio naglasivši da je ova situacija jako retka“.

„Sve naše banane se peru i prskaju pre transporta i svaki komad se ručno proveri. Godišnje prodamo milijardu banana i šanse da u njima nađete paukove su izuzetno male. Žao nam je zbog toga što je ova porodica uznemirenašto je ovu porodicu uznemirlo.

Svake godine prodamo milijardu banana i šanse da nađete pauka na njima su izuzetno male. Žao nam je zbog incidenta, sprovešćemo internu istragu“, poručili su iz ovog marketa.

Sponsored Links:

(Izvor: Bktvnews.com)

loading...