Mladoženja je odlučio da sam organizuje svadbu! Bilo je predivno ali nećete verovati šta mu je falilo.

Sponsored Links:

Naime, četrdesetogodišnji Italijan, iz mesta Sant’Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu doživljavaju singl osobe.

Nelo Ruđero rekao je sebi „da“ na proslavi koju je takođe sam sebi organizovao. Na ovoj neobičnoj svadbi nije bilo mlade – a Nelo je poručio i da misli da nikada neće voleti nikoga drugog više nego sebe.

„Štaviše, voleti samog sebe je najlepša stvar koja može da se dogodi ljudskom biću: samo tako se može postići unutrašnji mir“ kazao je srećni mladoženja.

Sponsored Links:

Venčanje je prenosio tv šou „Šef proslava“, ali ovaj Italijan objasnio je da bi se oženio sobom i bez kamera.

„Pre svega zbog mojih roditelja, koji su stari. Jedini sam bio neženja od petoro braće i sestara, hteo sam da ih uverim da se osećam dobro ovako – kazao je. Rekao je i da su njegovi roditelji „svadbu“ odlično prihvatili.

Mladoženja je stigao na venčanje na belom konju, a gosti koji su ga čekali, mislili su da će zapravo proslaviti njegov 40. rođendan“, umesto toga našli su se na ovom neobičnom venčanju.

loading...

Kumovi su bili bratanci, a nije izostao ni bračni prsten.

„Živimo u društvu koje marginalizuje one koji su singl i u 40-tim godinama. Hteo sam da pošaljem poruku, koja je očigledno dobro prihvaćena: mnogi su me kasnije zvali da kažu da i oni žele da se venčaju sami sa sobom, kao i ja. Čak i oni koji su već u braku“, rekao je Nelo.

(Izvor: kurir.rs)

loading...