Popularna glumica prvi put posle dužeg vremena dala je intervju. Nakon što vidi kako je javnost reagovala na pojedine delove, još dugo se neće obratiti novinarima…

Sponsored Links:

Iako je poznata kao veliki humanitarac i već više od 15 godina pomaže siromašnim zajednicama u državama razorenim ratom, Anđelina Džoli ovih dana mora da poradi na svom imidžu, pogotovo u Kambodži. Slavna glumica ima poseban odnos sa ovom zemljom i njenim stanovnicima jer je tako usvojila svoje prvo dete – sina Medoksa, a potom režirala svoj drugi film.

Anđelina trenutno promoviše upravo ovo ostvarenje, nazvano First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers. Glavna uloga pripala je amaterki Sareum Srej Moč, a Anđelina je u intervjuu koji je dala listu Vanity Fair objasnila kako je birala najmlađe glumce.

Njena taktika bila je, naime, okrutna psihološka igra koju nijedno dete ne treba da doživi i zbog koje je bilo i suza. Popularna glumica prvi put posle dužeg vremena dala je intervju. Nakon što vidi kako je javnost reagovala na pojedine delove, još dugo se neće obratiti novinarima…

Sponsored Links:

Ona je, naime, stavljala na sto novac i tražila od dece da smisle nešto za šta im taj novac treba. Zatim bi deci bilo dopušteno da ga uzmu, a režiser bi ih uhvatio u krađi i deca bi morala da smisle neku laž na licu mesta.

– Srej Moč je dugo, dugo gledala novac – rekla je Anđelina. – Kad je bila primorana da ga vrati, ophrvale su je emocije. Kad smo je pitali za šta bi iskoristila novac, rekla je da je njen deka umro i da nemaju dovoljno novca za pristojnu sahranu.

Razumljivo, korisnici društvenih mreža osuđuju Džolijevu zbog ovakve surovosti.

loading...

– Zašto, zaboga, Anđelina Džoli i njena ekipa traumiraju siromašnu decu u Kambodži? – samo je jedan od komentara na Tviteru, a ima i onih koji glumicu i režiserku nazivaju ludom i surovom ženom.

(Izvor: GLOSSY.RS)

loading...