Žena koja je nestala u Njujorku pre 42 godine, pošto je izašla iz lekarske ordinacije, pronađena je u ustanovi za starije i nemoćne, potvrdile su vlasti.

Sponsored Links:

Otkriveno je da Flora Stivens pati od demencije i živi u Mastačusetsu. Iz šerifove kancelarije u Njujorku saopšteno je da je Flora koristila prezime Haris. Zvaničnici su rekli da nisu mogli da otkriju pojedinosti o tome šta se tačno događalo s njom u periodu između avgusta 1975. i trenutka kada je konačno pronađena.

Florin suprug nikada nije saznao što joj se dogodilo. Umro je 1985. godine. Flora nije službeno proglašena mrtvom, a policija je s vremena na vreme pregledavala bazu nestalih osoba u nadi da će je pronaći. Policija je prvi trag koji je doveo do Flore dobila u septembru, zahvaljući kolegi u njujorškoj policiji koji je radio na davno zaboravljenim slučajevima.

Tokom dalje istrage, otkrili su da neko koristi Florin socijalni broj. Tako su došli do Flore Haris, koja je u domu bila od 2011. Utvrđeno je da je reč o nestaloj ženi, ali da pati od demencije. Zbog svog stanja nije mogla policiji da ispriča više detalja o svom životu, ali je uspela da prepozna svoju fotografiju iz mladosti.

Sponsored Links:

POGLEDAJTE VIDEO:

(Izvor: Kurir.rs)

loading...
loading...