Većina nas je imala barem jedan katastofa sastanak, ali je on najverovatnije podrazumevao neprijatnu tišinu, dah koji smrdi na beli luk ili previše alkohola. Za Dajen Gilme, međutim, to je podrazumevalo manji prekršaj posle kod se osećala šokirano i postiđeno.

Sponsored Links:

Dajen je upoznala udvarača na sajtu za upoznavanje “Plenty of fish”. – Dobila sam poruku od tog momka, bila je veoma laskava – objašnjava ona.

Pozvao ju je da izađu na večeru, na biftek u centar Los Anđelesa. Ona je poziv prihvatila, ali je odmah priznala da je taj restoran preskup za njena primanja. Udvarač je naručio hranu za oboje. Ali, onda…

– Kad se obrok približio kraju, on je rekao da mora da obavi jedan telefonski razgovor. I uopšte se nije vratio – priča Dajen Gilme. Ostala je s računom od 163 dolara.

Sponsored Links:

Naravno, prvo što je uradila, bilo je da mu pošalje poruku preko sajta. Ali, udvarač ju je blokirao. A kada je podatke prevaranta objavila onlajn u nameri da spreči da još neka devojka bude ovako nasamarena, brzo je shvatila da nije jedina žrtva.

– Mnogo žena mi se javilo i reklo da je isto uradio i njima – priča Dajen. Policija je identifikovala Pola Gonzalesa iz Alta Lome, a otkriveno je i da u februaru jednom frizeru nije platio šišanje.

(Izvor: Telegraf.rs)

loading...
loading...