Pre svega par dana priča o Čedomiru i njegove dve supruge na spomeniku obišla je društvene mreže.

Sponsored Links:

Mislili smo da čudnije od ovog nadgrobnog spomenika ne može, a onda se pojavio ovaj gospodin. Čedomir Jovanović sa svoje dve supruge je samo vrh ledenog brega čudnih stvari koje se mogu videti na grobljima u našoj zemlji.

Podsetimo, tu je bila i Gordana koja je na nadgrobni spomenik uklesala svoju poslednju i više nego oštru poruku porodici koja je nije cenila. A imali smo i Milorada i Veru koji su rešili da ostanu upamćeni po svom poslu (ili strasti u slobodno vreme) – šurenju prasića.

A strast prema dobroj klopi nije bila svojstvena samo Miloradu i Veri, niti su samo oni došli na ideju da to uklešu u svoj spomenik. Naprotiv, gospodin sa slike je najviše uživao u pečenoj piletini i takav je otišao i u večnost.

Sponsored Links:

Kao faraon, rekao bi neko – sa sobom je poneo sve što će mu zatrebati na onom svetu, a komentatori kažu da se „vidi da je znao za šta živi“. Kako smo prošli put mislili da smo dosegli vrhunac čudnih prizora, a ovaj gospodin nas demantovao, tako nam sada ostaje samo da čekamo šta ćemo sledeće videti.

(Izvor: zena.blic.rs)

loading...
loading...